maanantai 6. heinäkuuta 2009

Matkakuumetta

Huomenna se sitten koittaa, lähtöpäivä. Matka kohti Roomaa ja Italiaa alkaa huomenna aamulla klo 6.55, jolloin lentoni Helsinki-Vantaalta lähtee. Jännittää jo!

Tämä viimeinen päivä sujuu pakkaillesa ja ja viime hetken asioita hoidellessa. Seuraavat kuusi viikkoa vietänkin sitten Italian maaperälle kieltä opetellen, seikkaillen ja Franciscuksen kanssa seurustellen. Tarkoitus olisi nimittäin kirjoittaa graduni raakateksti reissun aikana valmiiksi, toivottavasti tähän tavoitteeseen päästään. Yritys ainakin on kova, vaikka tottakai olen Italiassa myös lomalla, kulttuurimatkalla, kielikylvyssä ja itsestäni oppimassa.

On todela ihanaa lähteä, vaikka Suomea jääkin ikävä. Etenkin ystäviä, uusia ja vanhoja sekä perhettäni. Tulkaa käymään Roomassa! :) Yritän kirjoitella niin usein kuin mahdollista tänne ja Facebookiin sekä Skypetellä mahdollisuuksien mukaan. Myös kännyllä pelaa. :)

Va bene. Tutto è qui. Lukekaa blogia, seuratkaa Facebookia ja nauttikaa kesästä. Seuraavan kerran kirjoitan sitten Roomasta. Ciao a tutti e ci vediamo pronto! Vi amo. Il bacio con amore. <3<3<3 Arrivederci!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti